News Flash:

Reteta de ostropel de pui

15 Noiembrie 2012
2115 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

150 g sunca presata tocata marunt
2 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie tocata marunt
8 pulpe superioare de pui
1 ardei rosu tocat
2 catei de usturoi tocati
300 g rosii in bulion
250 ml supa de pui
3 foi de dafin
2 lingurite boia de ardei dulce
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se rumeneste puiul intr-o lingura de ulei, la foc mediu. In prealabil se potriveste carnea de sare. Incingem apoi uleiul ramas, reducem un pic focul si calim ceapa cu ardeiul timp de cateva minute. Adaugam si usturoiul si mai amestecam timp de un minut. Adaugam boia si apoi carnita de pui, rosiile, supa, sunca si foile de dafin. Reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de o ora, amestecand constant. Asezonam cu sare si incorporam patrunjelul la final. Se poate servi cu orez fiert.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca presata ceapa rosie ardei rosu usturoi patrunjel lingura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014586 (s)