News Flash:

Reteta de ostropel de pui

13 Septembrie 2013
3990 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

4 copanele de pui
1 pahar de vin
2 cepe
1 ardei rosu
3 linguri pasta de tomate
4 catei usturoi
sare
piper
cimbru
foaie de dafin
busuioc

Mod de preparare:

Pulpele le spalam si le condimentam dupa care le prajim in putin ulei pana se schimba culoarea, adaugam vinul si lasam sa fiarba cca 5 min. Scoatem pulpele pe o farfurie. In vin adaugam ceapa, ardeiul curatate si tocate. Dupa ce s-au inmuiat adaugam pasta de tomate, cimbru, busuioc, foaia de dafin. Adaugam pulpele si lasam sa fiarba. Adaugam ustuoiul taiat, condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam sa fiarba cca 5 min si oprim focul.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5246 viz    0 com
1900 viz    0 com
4816 viz    0 com
2525 viz    0 com
3439 viz    1 com
1905 viz    0 com
2219 viz    0 com

Comentarii (1)

Sonya  | #244
usturoiul nu trebuie fiert..se pune la un sfert din cantitatea spusa de voi,se taie foarte marunt,marunt...si se pune cu un min inainte de a lua vasul de pe foc!!e excelenta aroma si...isi pastreaza calitatile curative(usturoiul)
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013995 (s)