News Flash:

Reteta de orez cu ciuperci

23 August 2012
3923 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana cu orez
1 cutie cu ciuperci (500 g de ciuperci proaspete)
sare
piper
ulei 


Mod de preparare:

Daca folosim ciuperci proaspete, le spalam, le taiem felii si se pun la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Dupa fierbere se calesc in putin ulei. Cele din conserva se spala si se prajesc si ele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia.
Orezul se spala in apa si se prajeste putin intr-o tigaie mai mare incinsa cu ulei pana devine sticlos. Se adauga 4 cani cu apa si se fierbe la foc mic pana scade apa. Se mai adauga sare dupa gust. La sfarsit, se adauga si ciupercile.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ciuperci sarepiperulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3549 viz    0 com
2929 viz    0 com
2213 viz    0 com
2225 viz    0 com
3428 viz    0 com
2832 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015148 (s)