News Flash:

Reteta de omleta vanatoreasca

3 Aprilie 2013
1474 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru omleta:
30 g unt
8 oua
piper
sare

Pentru umplutura:
30 g ciuperci uscate
70 g ficatei de pui
20 g unt
100 ml lapte
1 lingura patrunjel tocat
1 lingura faina alba
salata verde
2 rosii
piper
sare

Mod de preparare:

Caleste ciupercile taiate bucatele mai mari in unt si adauga peste ele ficateii, faina si laptele amestecand incontinuu. Lasa-le sa fiarba 10 minute si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Bate ouale cu putina sare si piper si incinge inca putin unt intr-o tigaie neaderenta, apoi prajeste omleta, pana cand capata o nuanta aurie pe marigini. Dupa ce ai facut omleta adauga in mijlocul ei 1 lingura din compozitia cu ficatei, pliaz-o si mai lasa-o sa se prajeasca 1 minut in tigaie.
Omleta vanatoreasca se serveste calda, ornata cu patrunjel tocat si salata verde si rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta vanatoreasca retete omleta ciuperci uscate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3073 viz    0 com
1563 viz    0 com
1499 viz    0 com
2923 viz    0 com
11859 viz    0 com
1648 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014331 (s)