News Flash:

Reteta de omleta la cuptor

21 Ianuarie 2013
3671 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
6 oua
2 linguri de smantana
75 ml lapte
1 legatura de marar
150 g cascaval
100 g  somon afumat (daca va place)
ulei de masline
piper
sare
 
Mod de preparare:
 
Intr-un castron se amesteca ouale cu laptele. Dupa ce se bat bine cu telul se adauga samnatana si cascavalul, se amesteca bine pana se incorporeaza. Se adauga bucatele de somon si se condimenteaza dupa gust. Daca nu va place somon puteti folosi altceva.  Intr-o tava, unsa in prealabil cu ulei, se toarna toata compozitia. Mararul, tocat marunt , se presara deasupra. Se introduce tava in cuptorul preincazit , la foc moderat pentru 20 de minute. Cand omleta este rumenita este gata. Se serveste calda.
Celor care nu le place mararul o pot face si fara.

sursa: lyla
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua smantana lapte cascaval somon afumat piper sare castron tava omleta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018129 (s)