News Flash:

Reteta de nuggets cu sos iute

20 Iunie 2016
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui (fara piele si os)
300 gr gris
75 gr parmezan dat pe razatoare
1/4 lingurita sare grunjoasa
1 lingura ulei vegetal
75 gr faina
2 oua mari

Pentru sos:
50 gr ketchup
3 linguri sos iute
2 linguri maioneza

Mod de preparare:

1. Amesteca toate ingredientele pentru sos, apoi baga bolul in frigider.
2. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
3. Taie pieptul de pui in bucati mai mici si pune-le intr-o tigaie.
4. Pune grisul intr-o tava de copt si rumeneste-l usor. Pune-l apoi intr-un vas si amesteca-l cu parmezanul si cu sarea. Adauga uleiul si omogenizeaza.
5. Pune faina in alt bol.
6. Mareste temperatura cuptorul la 220 de grade Celsius.
7. Trece fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ouale batute, dupa care prin gris. Rumeneste carnea pe gratarul aragazului, 12-14 minute.
Serveste nuggets cu sosul pregatit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta nuggets sos iute sos nuggets
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013348 (s)