News Flash:

Reteta de negresa de post

28 Ianuarie 2014
1951 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g faina
120 g cacao
400 g zahar
2 banane mari
1 praf de copt
250 ml ulei
500 ml apa
1 varf cutit de sare
4 plicuri zahar vanilat
1 lingurita esenta de migdale (facultative)
3 linguri cu zahar brun

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate (in afara de zahar brun si banane), adaugam uleiul, apa si esenta si omogenizam. Tapetam cu hartie de copt o tava de 23/30cm, golim aluatul si-l nivelam. Curatam si taiem bananele in rondele apoi le punem deasupra pe/in aluat in forma dorita. Eu am complectat cu cateva boabe de struguri. Presaram zahar brun deasupra si dam tava la cuptorul dinainte incalzit, pentru 35 minute, la foc mediu. Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o taiem in forma dorita.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete negresa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023011 (s)