News Flash:

Reteta de negresa cu ciocolata alba

6 Martie 2012
5283 Vizualizari | 0 Comentarii
Negresa cu ciocolata alba
Ingrediente:

35 g faina
200 g ciocolata alba tocata
125 g alune
280 g zahar
125 g nuci zdrobite
zahar pudra
150 g unt
3 oua

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 160 de grade cuptorul si tapetam cu hartie de copt o tava. Se pun alunele in tava si si baga la cuptor timp de 10 minute. Amestecam intr-un bol nucile, zaharul, faina, cacao si alunele pisate. Apoi se topeste ciocolata cu laptele intr-o craticioara. Amestecam ciocolata topita cu ingredientele uscate si adaugam ouale. Turnam compozitia in tava si bagam la cuptor timp de 50 de minute. Lasam sa se raceasca complet in tava inainte de a o taia. Se serveste cu zahar pudra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ciocolata alba alune zahar nuci zahar pudra unt oua bol ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2049 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038836 (s)