News Flash:

Reteta de negresa cu banane si ciocolata

28 August 2013
3547 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 linguri cacao
1 lingura zahar
125 ml lapte
6 banane facute piure
220 zahar brun
1 lingurita esenta de vanilie
5 albusuri
115 g faina
1 pliculet praf de copt
60 g tarate de ovaz
95 g ciocolata bucatele
1 lingura zahar pudra

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt, amestecam cacao cu zahar si lapte. Incorporam piureul de banane, zaharul brun si esenta de vanilie si amestecam pana la omogenizare. Intr-un bol separat, cu ajutorul unui mixer electric se bat albusurile spuma. Adaugam spuma de albusuri peste amestecul cu banane si amestecam. Incorporam apoi taratele de ovaz si bucatele de ciocolata si turnam aluatul in tava. Bagam la cuptor timp de 40 de minute. Lasam sa se raceasca inainte de a scoate prajitura din tava. Taiem cu bulete, presaram zahar pudra pe deasupra si servim cu lapte cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar zahar brun albusuri zahar pudra lapte cald
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030293 (s)