News Flash:

Reteta de naut copt cu paprika si usturoi

22 Aprilie 2012
2179 Vizualizari | 0 Comentarii
Naut copt cu paprika si usturoi chipsuri la cuptor
Ingrediente:

1 cutie naut
1 lingurita paprika
2-3 cartofi
cateva linguri ulei de masline
2 lingurite usturoi granulat
sare
piper

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 180C, treapta mica spre medie. Tapeteaza o tava intinsa cu hartie de copt si unge hartia cu putin ulei. Inlatura sucul din conserva, amesteca nautul cu ulei de masline si cu condimentele din dotare pana cand e acoperit uniform. Intinde nautul condimentat pe tava.
Taie cartofii felii subtiri sau, pentru rezultate optime, foloseste o mandolina. Intinde feliile de cartofi in tava si presara generos sare, piper, paprika si ulei de masline.
Pune tavile in cuptorul preincalzit pentru 40-50 de minute in total. Chipsurile vor fi gata mai devreme, pe cand nautul va trebui amestecat putin dupa 20 de minute si lasat inca 20.

sursa: Naut copt cu paprika si usturoi & chipsuri la cuptor

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tava mandolina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2063 viz    0 com
1353 viz    0 com
1898 viz    0 com
2357 viz    0 com
2349 viz    0 com
2270 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013855 (s)