News Flash:

Reteta de muschi umplut

19 Ianuarie 2015
2418 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 galbenus
3/4 lingurita sare cu aroma de usturoi
3/4 lingurita piper negru
1 lingura ulei de masline
2 linguri firimituri de paine uscata
cca 100 gr branza cu mucegai
1 punga de spanac tocat si decongelat
cca 600 gr muschi
cca 200 gr ardei gras rosu (din conserva, scurs si tocat marunt)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Intinde muschiul pe masa si, cu ajutorul unui cutit ascutit, feliaza-l pe jumatate, in lungime, fara sa-l tai de tot (ca si cum ai deschide o carte).
Scurge lichidul din spanac si amesteca-l cu branza, ardeiul gras, firimiturile de paine, galbenusul si cu o parte din sare si piper. Pune umplutura in deschizatura formata in carne si ruleaza, sigiland capetele. Leaga apoi rulada cu sfoara alimentara, unge cu putin ulei si presara restul de sare si piper. Baga in cuptor pentru 35 de minute. Cu 10 minute inainte de final, mareste temperatura.
Inainte de servire, lasa rulada sa se raceasca un sfert de ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


muschi umplut rulada carne rulada muschi retete carne
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019804 (s)