News Flash:

Reteta de musaca taraneasca

7 Aprilie 2014
1781 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g carne tocata de vita
1 kg cartofi
2 morcovi
1 ceapa tocata
2 fire de telina tocata
1 dovlecel
2 lingurite ulei de masline
1 lingura faina
1 catel de usturoi zdrobit
310 ml supa de vita
100 g branza telemea
4 linguri sos de tomate
80 ml lapte de vaca

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o tigaie mare si punem la calit morcovii taiati marunt cu telina, ceapa tocata, dovlecelul si usturoiul. Dupa 5 minute adaugam carnea de vita si amstecam pana ce aceasta se rumeneste. Incorporam faina si amestecam. Turnam supa si sosul de tomate si asezonam cu sare. Fierbem cartofii si preparam apoi un piure cu laptele. Punem amestecul de carne intr-un vas uns si asezam deasupra piureul de cartofi. Presaram branza pe deasupra si bagam la cuptor timp de 15 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete musaca carne musaca musaca taraneasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1059 viz    0 com
1030 viz    0 com
1668 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011700 (s)