News Flash:

Reteta de musaca de post

30 Martie 2012
2455 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca de post
Ingrediente:

cartofi
1 lingura de faina
2 morcovi
2 cepe
2 catei de usturoi
legume mexicane
ulei
piper
sare


Mod de preparare:

Curatim ceapa si morcovii, dupa care o tocam, respectiv ii razuim. Le punem apoi impreuna cu legumele mexicane la calit, potrivind de piper si sare. Dupa aceea curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii subtiri. Ungem cu ulei si tapetam cu faina un vas yena, punem jumatate din cartofi si ii condimentam cu piper si sare. Peste cartofi asezam amestecul de morcovi, ceapa si legume apoi acoperim cu restul de cartofi. Pisam usturoiul si il calim in ulei apoi adaugam o lingura de faina amestecand rapid si stingem imediat cu 300 ml apa calda. Amestecam pana cand se formeaza un sos nu prea gros dar nici prea subtire pe care il condimentam cu sare si piper apoi il turnam peste musaca. Bagam musacaua in cuptorul incins, pana cand se inmoaie cartofii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi faina morcovi cepe usturoi vas yena lingura apa cuptorul incins
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 37 queries | Mysql time :0.021730 (s)