News Flash:

Reteta de musaca

19 Septembrie 2012
2067 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g carne tocata de vita
100 g branza
2 morcovi
1 ceapa tocata
2 fire de telina tocata
1 dovlecel
2 lingurite ulei de masline
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingura faina
4 linguri sos de tomate
310 ml supa de vita
1 kg cartofi
80 ml lapte

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o tigaie mare si punem la calit morcovii taiati marunt cu telina, ceapa tocata, dovlecelul si usturoiul. Dupa 5 minute adaugam carnea de vita si amstecam pana ce aceasta se rumeneste. Incorporam faina si amestecam. Turnam supa si sosul de tomate si asezonam cu sare. Fierbem cartofii si preparam apoi un piure cu laptele. Punem amestecul de carne intr-un vas uns si asezam deasupra piureul de cartofi. Presaram branza pe deasupra si bagam la cuptor timp de 15 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete musaca retete culinare retete aperitiv branza morcovi dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2733 viz    0 com
3391 viz    0 com
1632 viz    0 com
2057 viz    0 com
1127 viz    0 com
1220 viz    0 com
1498 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011298 (s)