News Flash:

Reteta de musaca

7 Iunie 2012
1398 Vizualizari | 0 Comentarii
Musaca
Ingrediente:

600 g carne tocata de porc
12 cartofi
3 linguri smantana
1 morcov mic
1 ceapa mica
2 galbenusuri
½ ardei verde
suc de rosii
boia iute
delikat

6 frunze de busuioc
5 fire patrunjel
piper
sare


Mod de preparare:

Am pus la fiert cartofii, la foc mic, iar cand au fost gata i-am lasat sa se raceasca, apoi i-am taiat rondele nu foarte groase.
Cat au fiert cartofii am pregatit amestecul de carne. Am pus la calit legumele, apoi am adaugat carnea tocata. Cand si-a schimbat culoarea am pus boia, delikat, piper si un pic de sare, apoi am adaugat sucul de rosii. Am lasat sa fiarba cca 20 min.
Am adaugat busuiocul tocat, si am mai lasat la foc 15 min.
Cand carnea era aproape gata, am pus patrunjelul tocat, am potrivit de sare si piper, iar dupa cateva clocote, am stins focul.
Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu putin ulei, am pus un rand de felii de cartofi, un rand de compozitie de carne, un rand de cartofi, un rand de carne, un rand de carofi, si iar carne.
Deasupra am pus amestecul de galbenus cu smantana.
Am dat la cuptor, la foc mic, pentru 30 min.
Musaca recomandata de Simona.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi smantana morcov ceapa galbenusuri ardei verde patrunjel musaca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013608 (s)