News Flash:

Reteta de mousse de ciocolata cu lichior

5 Mai 2014
920 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

240 ml smantana pentru frisca
300 g ciocolata amaruie (55% cacao)
1 lingura lichior de portocale
un praf de sare
120 ml lapte

Mod de preparare:

Toaca 200g din ciocolata, iar restul rade-o si tine-o la frigider. Pune pe foc ciocolata tocata impreuna cu laptele si un praf de sare si lasa-le pana cand ciocolata se topeste, amestecand. Lasa totul deoparte sa se raceasca. Adauga lichiorul de portocale in amestecul cu ciocolata.
Bate frisca si apoi incorporeaza-o in ciocolata cu lapte. Adauga si ciocolata razuita si amesteca de cateva ori. Pune mousse-ul in 8 recipiente si tine-l la rece timp de cel putin 3 ore.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mousse retete ciocolata mousse ciocolata mousse lichior
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028725 (s)