News Flash:

Reteta de mousse de ciocolata

8 Februarie 2013
4938 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr mascarpone
100 gr ciocolata
2 linguri zahar pudra
o lingurita sau o fiola esenta, dupa preferinta
 
Mod de preparare:

Topeste ciocolata la bain marie sau la cuptorul cu microunde. Adauga cele 250 de gr de mascarpone si amesteca bine. Apoi pune zaharul si esenta, amestecand pana cand obtii un amestec omogen. Pune compozitia obtinuta la frigider pentru 10 minute, pana se incheaga. Mousse de ciocolata se poate servi alaturi de biscuiti.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mascarpone ciocolata zahar pudra fiola esenta bain marie frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032417 (s)