News Flash:

Reteta de Mojito cu piersici

2 Iulie 2013
1489 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 litru apa minerala
450 ml rom alb
1 mana frunze menta
240 ml suc proaspat de lime
140 g zahar
1 lingurita coaja lamaie
400 g piersici curatate de coaja si taiate cubulete
gheata

Mod de preparare:


Pune bucatile de piersica intr-un blender si paseaza-le. Strecoara piureul format printr-o sita deasa pentru a scapa de partile solide.
Amesteca sucul de lime cu coaja rasa de lamaie, zaharul si menta intr-un recipient. Apoi zdrobeste frunzele de menta in acest amestec cu dosul unei linguri.
Adauga piureul de piersici si romul si amesteca pana cand zaharul se dizolva. Adauga apa minerala. Serveste cocktailul in pahare cu gheata si decoreaza cu frunze de menta.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa minerala rom alb coaja lamaie piersici curatate gheata blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3628 viz    0 com
2852 viz    0 com
1841 viz    0 com
1417 viz    0 com
2040 viz    0 com
1348 viz    0 com
2006 viz    0 com
2374 viz    0 com
1653 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013436 (s)