News Flash:

Reteta de Migas

13 Ianuarie 2014
2326 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 tortilla de faina de grau
4 omlete de cate un ou
1 cana salsa
1 cana frunza coriandru

Pentru sosul Chile con Queso:
2 linguri unt
1 ceapa mica
2 catei usturoi
1 cana ardei verde tocat
1 cana vin alb
180 g branza Cheddar razuita
90 g branza Monterey Jack razuita
50 g crema de branza
8 linguri smantana de frisca
1 1 lingurita chimen macinat
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Pentru sosul Chile con Queso se topeste untul intr-o craticioara pe foc mic. Se caleste ceapa si ardeiul tocat fin 3 minute si apoi se adauga usturoiul si se mai lasa 1 minut. Se stinge cu vin si se lasa pe foc pana acesta se evapora. Se adauga toata branza o data, se amesteca bine si se ia de pe foc. Cat timp se topeste branza se incorporeaza crema de branza si smantana. Se adauga apoi chimenul si sarea. Tortillas se incalzesc putin si pe fiecare se asaza cate o omleta. Se presara cu sosul Chile con Queso, apoi se continua cu salsa si coriandrul tocat. Se ruleaza tortillas si se servesc.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013027 (s)