News Flash:

Reteta de midii in sos

5 Aprilie 2013
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg midii congelate prefierte
cca 1 l vin alb semidulce
ulei de masline
100 g unt
leustean uscat
5 catei de usturoi

Mod de preparare:

Midiile le-am spalat bine in mai multe ape, pentru a elimina toate impuritatile. Intr-o cratita sau tuci incapator am pus uleiul de masline si untul. Cand untul s-a topit am adaugat vinul, iar cand a inceput sa clocoteasca am pus midiile. Le-am lasat cca 10-15 minute, amestecand cu grija. Am adaugat usturoiul pisat si mai mai lasat vre-o 5 minute, apoi am pus leusteanul si am oprit focul.

Midii in sos de vin recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015664 (s)