News Flash:

Reteta de midii gratinate

10 Ianuarie 2013
2988 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg midii
30 g parmezan ras
50 g pesmet
2 linguri ulei de masline
o legatura patrunjel
3 catei usturoi
jumatate de pahar cu vin alb
piper
sare

Mod de preparare:

Curatim intai bine midiile si le clatim bine de tot sub jetul de apa rece. In tigaia de prajit punem midiile, usturoiul si vinul, apoi le acoperim si le lasam pana vedem ca se desfac toate. Eliminam partile care nu au nimic in interior, iar celelalte jumatati le asezam frumos pe o farfurie. Separat preparam compozitia pentru umplutura, pesmetul, patrunjelul taiat marunt, parmezanul, sare, piper si citeva linguri din apa in care s-au desfacut midiile. Luam cate un pic din compozitie si umplem cochiliile, apoi bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pozitionat pe grill si lasam cca 10-12 minute.
Le asezam pe o farfurie si le servim calde.

Midii gratinate recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

midii parmezan ras pesmet patrunjel usturoi vin alb piper sare tava grill
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022774 (s)