News Flash:

Reteta de mici in stil unguresc

24 Februarie 2016
3911 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g carne de vita tocata
200 gr carne de porc tocata
1 ceapa medie
3 catei de usturoi
2 lingurite sos Worcester
sare
piper negru
cca 100 gr pesmet
ulei de gatit

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa si usturoiul.
2. Amesteca ambele tipuri de carne cu ceapa si usturoiul.
3. Potriveste totul de sare si piper si incorporeaza si sosul Worcester.
4. Pune uleiul la incins intr-o tigaie.
5. Ia cate 1-2 linguri din compozitie, modeleaza-le sub forma de mici, da totul apoi prin pesmet si pune la prajit.
Scoate micii pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta mici reteta mititei carne mici mici gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013229 (s)