News Flash:

Reteta de mic dejun: Ovaz cu pere caramelizate

31 Mai 2013
2134 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 lingurita scortisoara macinata
1/4 lingurita ghimbir macinat
1 lingura miere
2 linguri unt
40 g fulgi de ovaz
450 ml lapte
2 pere medii, curatate de coaja

Mod de preparare:

Fierbe laptele intr-o oala medie. Adauga fulgii de ovaz si da focul la mic. Lasa pe foc 20-25 minute, neacoperit.Scoate de pe foc si lasa cateva minute sa se ingroase.
Incalzeste o tigaie la foc mediu. Adauga untul, mierea, ghimbirul si scortisoara. Amesteca pana ce untul se topeste si incepe sa faca bule. Adauga feliile de pere si lasa-le cate 6 minute pe fiecare parte pana prind o culoare aurie.
Imparte cantitatea de fulgi de orez in doua si pune deasupra perele caramelizate.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scortisoara macinata miere lapte oala medie culoare aurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030708 (s)