News Flash:

Reteta de mere umplute cu carne si migdale

11 Decembrie 2013
1573 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg mere
500 g carne tocata de pui
200 g caise confiate
100 g migdale
100 g miez de nuca
1 lingura miere
1 lingura otet balsamic
50 ml ulei de masline
sare
cascaval
patrunjel

Mod de preparare:


Merele taiate jumatati se scobesc de cotoare, se umplu cu carnea tocata de pui, si se asaza intr-o tava cu putina apa. Cand s-au inmuiat merele se presara cascaval si se pastreaza la cald. Nuca si migdalele macinate se trag intr-o tigaie cu ulei impreuna cu caisele tocate inmuiate in apa fierbinte, mierea si otetul balsamic. Se presara sare si patrunjel tocat, se mai lasa 5 minute pe foc si se presara imediat peste merele calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022058 (s)