News Flash:

Reteta de mere coapte

5 Mai 2014
857 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sucul de la doua portocale
135 g curmale tocate
4 mere taiate pe jumatate
30 g faina de migdale
iaurt natur pentru servire
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 230 grade. Intr-o tava asezam merele si turnam sucul de portocale. Amestecam intr-un bol curmalele cu migdalele si scortisoara si punem cate o lingura din acest amestec peste fiecare jumatate de mar. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Indepartam apoi folia si mai lasam 5 minute.  Se servesc cu iaurt si cu siropul lasat in tava.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mere mere coapte mere curmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028936 (s)