News Flash:

Reteta de mazare cu carnaciori

20 Februarie 2012
2323 Vizualizari | 0 Comentarii
Mazare cu carnaciori
Ingrediente:

1 cutie de mazare conservata (echivalent a 450 g mazare)
1 lingura amidon alimentar sau faina
1 ceapa mica
1 foaie de dafin
200 ml bulion sau suc de rosii
sare
3 linguri ulei

Mod de preparare:


Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste la foc mic timp de 3 -4 minute. Se adauga mazarea strecurata si spalata sub jet de apa rece (daca aveti congelata o fiebeti putin inainte). O “invartim” de cateva ori si adaugam sucul de rosii amestecat cu faina si apoi punem si foaia de dafin. Lasam sa dea in cateva clocote, amestecand din cand in cand, apoi adaugam sare dupa gust. Servim ca atare sau cu carnaciori.
Mazare cu carnaciori pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare conservata amidon alimentar faina ceapa bulion sare ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013279 (s)