News Flash:

Reteta de marshmallow

12 Februarie 2013
3158 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr zahar
1 lingurita esenta de vanilie
2 lingurite gelatina
400 gr nuca de cocos coapta
 
Mod de preparare:
 
Adauga zaharul intr-o cratita, toarna peste el o cana cu apa clocotita si lasa pe foc pana cand tot zaharul se dizolva si obtii un sirop. Lasa gelatina la inmuiat intr-un bol cu apa rece. Amesteca din cand in cand. Toarna apoi gelatina peste siropul de zahar si amesteca continuu, timp de 10 minute. Lasa apoi compozitia sa se raceasca la temperatura camerei. Dupa ce s-a racit, bate bine compozitia cu un mixer, timp de 10 - 15 minute. Adauga si vanilia si mai bate cateva minute. Toarna totul intr-o tava si da la rece pentru o ora. Taie apoi in patratele pe care le tavalesti prin nuca de cocos.
Marshmallow se servesc reci. Se pot adauga si la diferite prajituri sau pot fi consumate alaturi de o cana cu ciocolata fierbinte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar gelatina cratita apa clocotita marshmallow prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1337 viz    0 com
11827 viz    0 com
4710 viz    0 com
2176 viz    0 com
2797 viz    0 com
1866 viz    0 com
1881 viz    0 com
1671 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033672 (s)