News Flash:

Reteta de mancarica cu sos alb

1 Martie 2012
1672 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica cu sos alb
Ingrediente:

1 piept de pui
2-3 cartofi
1 ceapa mica
cateva buchetele de broccoli fiert
1/2 morcov
300 ml supa de pui fierbinte
unt
piper
sare
1/2-2/3 cana sos alb

Mod de preparare:

Se taie legumele si carnea in bucati potrivite si se calesc in putin unt. Se toarna supa si se lasa sa fiarba acoperit aprox. 20 minute, pana se fac cartofii. Se adauga si sosul albsi se mai lasa sa dea cateva clocote. Se presara sare si piper dupa gust. Se inchide focul, adauga si buchetelele de broccoli si se serveste.
Mancarica cu sos alb pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa broccoli morcov unt piper sare sos alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016082 (s)