News Flash:

Reteta de mancarica cu carne si ceapa

12 Decembrie 2013
1585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 cepe mari
500 g pulpa de porc
1 capatana usturoi
2 linguri bulion
1 cana apa
sare
piper

Mod de preparare:

Carnea o spalam bine si o taiem bucati. Intr-o cratita adaugam apa si sarea si fierbem carnea un clocot. Intre timp curatam ceapa si o tocam marunt. In tigaie adaugam uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa,lasam sa se caleasca pana devine transparenta. Adaugam usturoiul pisat sau zdrobit cu lama cutitului,bulionul si amestecam.

Lasam putin sa se caleasca impreuna dupa care adaugam carnea si apa. Amestecam si potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba pana ce se formeaza un sos. Se poate servi cu orez.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017478 (s)