News Flash:

Reteta de mancare de linte cu ciolan dezosat

16 Februarie 2012
2518 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de linte cu ciolan dezosat
Ingrediente:

1/2 kg ciolan dezosat
400 g linte verde
2 cepe
3-4 morcovi
2-3 frunze de dafin
100 ml bulion
putin busuioc
ulei
sare
 
Mod de preparare:

Spalam bine lintea si o punem la inmuiat 1/2 de ora. Intre timp curatam morcovii, ceapa si ciolanul il taiem cubulete. Incingem putin ulei intr-o cratita si adaugam ceapa tocata, lasam 2-3 minute sa se prajeasca putin si apoi adaugam morcovii taiati rondele. Mai lasam un pic si adaugam lintea si bucatelele de ciolan. Adaugam apa cam de 3 degete deasupra lintei, frunzele de dafin, sare si lasam sa se faca la foc mic, in jur de o ora si jumatate. Am adaugat bulionul si busuiocul uscat si am mai lasat 5-6 minute. Ar trebui sa verificati din cand in cand sa nu scada apa foarte tare plus ca daca fierbe prea mult lintea se zdrobeste.
Mancare de linte cu ciolan dezosat pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciolan dezosat linte verde cepe morcovi bulion busuioc ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010936 (s)