News Flash:

Reteta de madlene

8 Ianuarie 2013
2991 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g faina
4 oua
15 ml rom
100 g unt
100 g zahar
1 zahar vanilat
50-100 g stafide
50 g nuci tocate

Mod de preparare:

Se ung bine cu unt si se tapeteaza cu faina 24 forme mici de tarte cu marginea ondulata. Intr-o tigaita se topeste untul si se lasa la o parte sa se racesca. Stafidele se amesteca cu faina, zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pana se intareste ca o zapada. Se freaca galbenusurile si untul, apoi se incorporeaza faina. Se umple jumatate din fiecare forma cu compozitia obtinuta si se presara cu nuci. Se coace la foc moderat circa 25-30 minute. Se lasa se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar, dupa gust.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua rom unt zahar zahar vanilat stafide nuci tocate tigaita nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2702 viz    0 com
2239 viz    0 com
1438 viz    0 com
1874 viz    0 com
2063 viz    0 com
1608 viz    0 com
1869 viz    0 com
4865 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026414 (s)