News Flash:

Reteta de madeleine cu cocos

21 Martie 2012
5538 Vizualizari | 0 Comentarii
Madeleine cu cocos
Ingrediente:

130 g faina
110 g unt topit si racit + extra de uns forma
3 oua mari la temperatura camerei
1 fiola de esenta de vanilie
50 g amidon de porumb
130 g zahar granulat
2 linguri cu fulgi de cocos
1/2 lingurita praf de copt
un varf de cutit de sare fina
zahar pudra pentru decorat

Mod de preparare:

Mixam aproximativ 3 minute vanilia, ouale si zaharul. Adaugam apoi untul topit si racit si se mai mixeaza un minut. Separat amestecam faina, amidonul, praful de copt, sarea. Apoi amestecam mixul de solide cu cel de lichide, adaugam nuca de cocos si dam compozitia la frigider, macar o ora.
Mai intai tapetam formele cu unt, punem compozitia cu lingurita in forma, apoi dam la cuptorul preincalzit aproximativ 7 minute. Scoatem si lasam la racit, dupa care pudram cu zahar.
Madeleine cu cocos pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt oua zahar granulat sare fina zahar pudra frigider lingurita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028743 (s)