News Flash:

Reteta de macaroane fara coacere

18 Aprilie 2013
1655 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cesti de macaroane scurte
1 buchetel de broccoli, congelat tocat
1 sfert de cana de lapte
3 linguri de faina
1 jumatate de lingurita praf de usturoi
1 jumatate de lingurita sare
1 sfert de lingurita piper alb
50 g branza Chedar maruntita
1 sfert de ceasca de parmezan
1 lingurita mustar

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert intr-o oala mare cu putina sare. Dupa ce au fiert 4 minute, adauga peste ele buchetelul de broccoli si lasa totul sa fiarba inca 4-5 minute. Pune laptele la fiert la foc mediu si amesteca jumatate din cantitatea de lapte cu faina, praful de usturoi, sarea si piperul. Pune apoi amestecul peste laptele ramas si lasa-l sa fiarba la foc potrivit pana se ingroasa. Adauga in compozitia inca fierbinte parmezanul, branza Cedar si mustarul si amesteca pana se topeste branza.
Macaroanele cu branza fara coacere se servesc calde, cu sos, broccoli si cu morcov ras.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2142 viz    0 com
1315 viz    0 com
2868 viz    0 com
4084 viz    0 com
3207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021703 (s)