News Flash:

Reteta de lipii

4 Septembrie 2012
1482 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 gr faina
1ou
300 gr iaurt
un strop de ulei
usturoi pudra
un pahar de apa calda
1 praf de copt
cimbru
busuioc
sare


Mod de preparare:

Se adauga igredientele de mai sus mentionate fara ierburi sa framanta aluatul se formeaza bilute si se intinde cu podul palmei sau sucitor fiecare biluta de aluat cat sa incapa in tigaie. Apoi se pun usturoi, busuioc, cimbru si se apasa pentru a se lipi de aluat. Se pune aluatul la copt in tigaie atentie aluatul fiind subtire se va arde. Se intoarce si pe partea cealalta. Cand rupeti din lipie este frageda si puteti sa le umpleti cu margarina si branza sau cu cei place fiecaruia, sunt delicioase.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033184 (s)