News Flash:

Reteta de legume trase la tigaie

6 Aprilie 2018
733 Vizualizari | 0 Comentarii

Reteta de legume trase la tigaie merge servita simpla in timpul postului sau ca o excelenta garnitura alaturi de carne si peste atunci cand nu se mananca de post. Cum facem niste legume mexicane la tigaie reusite urmareste reteta mea care este gata in maxim 10 minute.

Ingrediente:

  • broccoli, mazare, fasole galbena, fasole verde, morcovi, conopida,
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 ceapa mica
  • 10 ciuperci champignon mici
  • 3 linguri ulei de masline
  • zeama de la o lamaie mare

Citeste si Greseala pe care gospodinele o fac an de an - Cum trebuie, de fapt, sa faci cea mai buna ciorba de miel de Pasti

  • ¼ lingurita sare de mare
  • ½ lingurita patrunjel uscat
  • ½ lingurita boia de ardei dulce
  • ¼ lingurita piper macinat
  • ¼ lingurita cimbru macinat
  • ¼ lingurita chili

Citeste si Condimentul minune care te ajuta sa-ti mentii silueta chiar daca te infrupti din sarmale si cozonaci

Mod de preparare:

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie mare, se pune la inceput ceapa taiata in sferturi iar dupa 2 minute se pun legumele congelate. Focul trebuie sa fie tare, se amesteca periodic iar cand legumele nu mai sunt inghetate si incep sa sfaraie bine se pun si ciupercile taiate pe jumatate si usturoiul taiat rondele.

Se stropesc cu zeama de la o lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia, chili si patrunjel, totul dureaza maxim 10 minute. Binenteles ca le poti face dupa gust mai bine facute spre rumenite sau mai aldente, cand sunt gata se oreste focul si se servesc imediat cat sunt calde.

Reteta d elegume trase in tigaie ne este recomandata de preparatedevis.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018593 (s)