News Flash:

Reteta de legume la cuptor

8 Martie 2013
2192 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pastarnac, curatat si taiat in felii
1 radacina telina (medie) curatata, taiata in sferturi si feliata
500 g morcovi, curatati si taiati in rondele
500 g sfecla rosie/galbena curatata si feliata
170 ml miere
120 ml ulei de masline
3-4 crengute de cimbru
2 linguri vin sau otet de vin rosu
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220C. Intr-un bol mare amesteca legumele cu uleiul de masline, mierea si cimbrul si condimenteaza cu sare si piper. Pune-le intr-o tava pe o hartie de copt si acopera cu folie de aluminiu. Baga totul la cuptor timp de 40 de minute pana cand legumele se inmoaie. Indeparteaza folia si mai lasa la cuptor inca 10 minute pana se rumenesc.
Scoate-le intr-un bol, adauga sare si piper si doua linguri de vin sau otet de vin. Serveste-le fierbinti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac radacina telina morcovi sfecla rosie miere vin piper sare bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017616 (s)