News Flash:

Reteta de lasagna raw

4 Februarie 2013
1632 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru stratul din felii de dovlecel zucchini:

dovlecei zucchini - 6 bucati
Branza de caju
sare de Himalaya - 1/2 lingurita
caju - 2 cani
drojdie inactiva - 2 linguri
lamaie - 2 linguri zeama
sare de Himalaya - dupa gust

Pentru sos de rosii:


rosi cherry - 6 bucati
oregano uscat - 1 lingurita
rosii uscate conservate in ulei virgin de masline - 1/2 cana
usturoi - 1 catel
busuioc uscat - 1 lingurita
majoran uscat - 1/2 lingurita
peperoncini - dupa gust
sare de Himalaya - dupa gust

Pentru sos pesto de busuioc (varianta de iarna):

spanac - 2 cani
busuioc uscat - 2 linguri
seminte de pin - 1/2 cana
lamaie - 1 lingura zeama
ulei extravirgin de masline - 1 lingura
apa de izvor - dupa gust
sare de Himalaya - dupa gust

Pentru ornare:

vlastari de ridiche rosie

masline Kalamata

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja si se feliaza subtire cu ajutorul unei mandoline. Se pun feliile intr-un castron, presarate cu sare, si se lasa sa stea asa 2 ore. Scurgem apa pe care au lasat-o. Branza de caju. Nuca de caju se hidrateaza 2 ore. Se amesteca toate ingredientele in robotul cu lama in S.

Rosiile cherry se taie in bucati mai mici. Rosiile uscate se hidrateaza 10 min. Pisam usturoiul. Se amesteca usor toate ingredientele in robotul cu lama in S. Putem folosi functia puls ca sa ramana bucatiile de rosii mai mari.

Sos pesto de busuioc (varianta de iarna). Spre deosebire de vara cand avem acces la busuioc verde, in acest anotimp folosim busuioc uscat si spanac verde. Taiem spanacul in bucati mai mici. Mixam toate ingredientele in robotul cu lama in S.

Asamblare. Pe o farfurie punem un strat de sos de rosii, apoi feliile de dovlecel. Continuam cu stratul de branza, apoi iar un strat de dovlecei. Urmeaza sa punem starturi in succesiunea urmatoare: pesto, dovlecei, branza, dovlecei si la final sosul de rosii. Putem sa facem cate straturi dorim si in ordinea care ne place.

Lasagna raw recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei zucchini caju drojdie inactiva lamaie rosi cherry usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1882 viz    0 com
1210 viz    0 com
2591 viz    0 com
4408 viz    0 com
1471 viz    0 com
1463 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017654 (s)