News Flash:

Reteta de lasagna cu multa branza

3 Martie 2014
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cesti de dovleac curatat si taiat
1 vanata
5 rosii
500 g de ricotta
250 g de branza feta
2/3 ceasca de sos pesto
2 oua
sare si piper
450 g de sos de rosii
foi proaspete de lasagna
1 1/3 ceasca de mozzarella rasa
1 ceasca de parmezan ras

Mod de preparare:

Rumeneste dovleacul la cuptorul preincalzit la 175 de grade, timp de 30 de minute. Dupa 15 minute adauga si rosiile langa dovleac si lasa-le sa coaca impreuna. Feliaza vanata in rondele si gateste-o pe un gratar, aproximativ 10-15 minute.

Amesteca ricotta, branza feta, sosul pesto si ouale intr-un bol mediu si asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust. Incorporeaza si dovleacul in compozitie.

Pune jumatate din cantitatea de sos de rosii intr-o tava si apoi intinde 2 foi de paste peste el. Adauga un strat de vinete si apoi unul de compozitie cu branzeturi, aproximativ jumatate din cantitatea totala. Acopera cu inca 2 foi de lasagna si pune deasupra rosiile coapte si restul mixului de ricotta. Presara deasupra o parte din cantitatea de mozzarella si mai adauga 2 foi de lasagna. Toarna restul rosiilor coapte peste, alaturi de mozzarella ramasa. Mai asterne 1 rand de paste si acopera-l cu sosul tomat. Presara parmesan pe deasupra.

Poti servi acest preparat delicios alaturi de un pahar de vin. Daca preferi soiurile albe, opteaza pentru Chardonnay sau Pinot Gris. Daca, insa, esti o impatimita a substantelor bahice de culori sangerii, nu vei da gres cu un Pinot Noir.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete lasagna lasagna branza retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

936 viz    0 com
1018 viz    0 com
840 viz    0 com
2898 viz    0 com
2361 viz    0 com
1313 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019095 (s)