News Flash:

Reteta de lasagna

19 Iunie 2013
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg carne tocata porc si vita
foi lasagna
750 g mozzarella
200 g parmezan
½ ardei gras rosu
1 morcov mic
1 ceapa mica
10 frunze busuioc
boia ardei iute
oregano
ardei iute tocat (peperoncino)
2 + 5 catei usturoi
suc de rosii
delikat
sare

Mod de preparare:


Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si-au schimbat culoarea i-am scos. Am adaugat ceapa tocata marunt pe care am calit-o pana s-a inmuiat. Am adaugat morcovul ras si ardeiul tocat marunt si am lasat sa se caleasca cateva minute, apoi am adaugat carnea. Cand si carnea si-a schimbat culoarea, am adaugat o cescuta de apa si condimentele.
Apoi am pus sucul de rosii si cei 5 catei de usturoi intregi, si am lasat sa fiarba cca 1 ora.

Am fiert in apa cu sare foile, apoi am asezat intr-o tava un rand de foi, mozzarella, carne, mozarella, si iar foi. Pe ultimele foi se mai puna putina compozitie de carne, apoi se presara parmezan din belsug.
Se da la cuptor pentru 30 minute.

Lasagna recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foi lasagna parmezan frunze busuioc oregano ardei iute sare lasagna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019461 (s)