News Flash:

Reteta de jeleu cu budinca

17 Iulie 2012
2657 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

85 g cristale de jeleu cu aroma de capsuni
9 piscoturi de sampanie pisate
425 g salata de fructe la conserva
1 plic budinca de vanilie

Mod de preparare:

Prima data se pregateste jeleul conform instructiunilor de utilizare. Dupa acee se pun fructele in 6 pahare transparente, se toarna jeleul peste fructe si se baga in frigider pentru aproximativ 4 ore. Presaram biscuitii peste jeleu. Preparam budinca conform instructiunilor si turnam peste biscuiti. Mai bagam la frigider timp de 3 ore. Se poate servi cu capsuni.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pahare transparente frigider capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1932 viz    0 com
2926 viz    0 com
1407 viz    0 com
1151 viz    0 com
1369 viz    0 com
1311 viz    0 com
5101 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028089 (s)