News Flash:

Reteta de jambon la cuptor

4 Aprilie 2014
3658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 jambon de porc
1 ceapa rosie
1/2 lingurita chimen
sare
piper
boia
2 linguri ulei de masline
150 ml vin sec

Mod de preparare:

Jambonul il punem in tava si il condimentam cu sare, piper, boia si cimbru. Adaugam si uleiul de masline. Intindem usor pe toata suprafata si apoi punem ceapa curatata si taiata felii. Daca va place picant puteti adauga cateva felii de ardei iute. Turnam vinul, acoperim cu o folie si lasam la rece de pe o zi pe alta sau de dimineata pana seara.
Apoi preincalzim cuptorul la 170g C, bagam tava cu friptura, acoperim cu o folie de aluminiu si coacem timp de aproximativ 70min. Apoi luam folia si mai lasam aproximativ 30 min la 180gC.
Servim cu diferite garnituri; cartofi aurii, legume, orez si neaparat un pahar de vin rosu sec.

Jambon la cuptor recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete jambon sfaturi jambon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1950 viz    0 com
2480 viz    0 com
2350 viz    0 com
3395 viz    0 com
1440 viz    0 com
1917 viz    0 com
1447 viz    0 com
2572 viz    0 com
1977 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015735 (s)