News Flash:

Reteta de inghetata cu fructe de padure

3 Iunie 2014
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

220 g coacaze negre
220 g capsuni taiate in sferturi
50g zahar
150 g iaurt

Mod de preparare:

Paseaza fructele, pe rand, intr-un blender sau robot de bucatarie, cu cate o lingura de zahar. Pune-le pe fiecare intr-un bol separat. Amesteca iaurtul cu 2 linguri de zahar si toarna alternativ cele trei ingrediente in recipiente speciale pentru inghetata pe bat, infige cate un bat in fiecare si pune-le la rece.
Inghetata va fi gata in 3 ore si poate fi pastrata pana la o saptamana.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete inghetata inghetata fructe retete vara retete racoritoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1295 viz    0 com
1160 viz    0 com
861 viz    0 com
1029 viz    0 com
1579 viz    0 com
1643 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027914 (s)