News Flash:

Reteta de inghetata cu ciocolata

8 August 2012
1781 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 galbenusuri
15 g cacao
100 g zahar praf
200 ml frisca
250 ml lapte
1 lingurita ness caffe
   
Mod de preparare:

Separam frumos galbenusurile de albusuri, iar peste primele adaugam zaharul, cacaoa, nessul si 50 ml de lapte. Mixam ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam restul de lapte si amestecam usurel. Separat mixam frisca pana ne incalzim si ea se intareste puternic, apoi o rasturnam peste compozitia cu cacao si amestecam usurel, tot cu linguroiul din dotare, pana se incorporeaza bine toate ingredientele.
Dam drumul la masina de facut inghetata, rasturnam compozitia in ea si lasam sa se invirta timp de 40-50 de minute. Rasturnam inghetata intr-o cutie de plastic, punem capacul si o bagam la congelator.
Inghetata de ciocolata pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenusuri cacao zahar praf frisca lapte ness caffe congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1844 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029237 (s)