News Flash:

Reteta de inghetata bicolora

30 Iulie 2012
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piersici
30 g zahar
150 ml lapte
o lingura suc de lamaie
    
Mod de preparare:

Am spalat, curatat de pielita si am eliminat samburii de la piersici. Am mixat piersicile impreuna cu zaharul pina am obtinut un piure, am adaugat apoi laptele si sucul de lamaie si am amestecat bine ingredientele. Am pus o parte din compozitia cu piersici in recipientul respectiv si frumusel cu lingura de lemn am amestecat pana s-a curatat oala si s-a colorat compozitia, apoi am strecurat prin sita ca sa nu aiba seminte de mure. Am pus in forme inghetata de piersici, am dat la congelator pana s-a intarit, apoi am pus un strat din compozitia cu mure, din nou am dat la congelator, apoi am sfarsit cu un strat de inghetata de piersici.
Inghetata bicolora pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici zahar lapte sita congelator inghetata bicolora
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2982 viz    0 com
3140 viz    0 com
2142 viz    0 com
2185 viz    0 com
2141 viz    0 com
2238 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1934 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035409 (s)