News Flash:

Reteta de hummus cu sfecla rosie

17 Decembrie 2012
2797 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 sfecle mici
2 linguri tahini
1 cutie boabe naut (400 g)
1 lamaie
2 catei usturoi
2 linguri seminte de pin
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Porneste cuptorul si lasa-l sa se incalzeasca la 200C. Infasoara sfecla in folie de aluminiu si coace-o pentru aprox. 1 ora. Alternativ, poti fierbe sfecla pe aragaz, testand cu o scobitoare daca s-a inmuiat. Cand sfecla e gata, decojeste-o si taie-o bucati.
Intr-un robot de bucatarie, mixeaza boabele de naut cu tahini, sfecla, usturoi, putina coaja rasa de lamaie, adaugand zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Adauga ulei de masline si/sau sucul din conserva de naut pentru a ajunge la consistenta dorita. Serveste cu seminte de pin rumenite in tigaie si/sau feta pe paine sau lipie.

sursa: Hummus cu sfecla rosie
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecle tahini boabe naut lamaie usturoi sare piper scobitoare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11044 viz    0 com
1731 viz    0 com
2230 viz    0 com
2510 viz    0 com
4100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021239 (s)