News Flash:

Reteta de gulas de legume

13 Decembrie 2013
1962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g cartofi
1 ceapa
1 telina
2 rosii
150 g ciuperci
1 morcov
1 vanata
1 ou
50 ml lapte
50 ml unt
sare

Mod de preparare:


Jumatate din cartofi se curata, se fierb si se paseaza ca pentru piure. Se adauga sarea si laptele cald si se amesteca. Toate legumele ramase curatate si taiate cuburi se calesc in unt incins, se adauga 300 ml apa calda si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se presara cu patrunjel proaspat tocat si se servesce cu piureul de cartofi si oul fiert taiat in jumatate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

862 viz    0 com
1257 viz    0 com
1161 viz    0 com
1223 viz    0 com
1187 viz    0 com
2225 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014453 (s)