News Flash:

Reteta de gulas

9 Ianuarie 2014
2125 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pastarnac taiat cubulete
1 lingurita seminte de chimen macinate
sare dupa gust
1 frunza de dafin
1 lingura pudra de paprika
1-2 frunze de telina
2 rosii medii curatate de coaja si taiate (sau o lingura pasta de rosii)
2 ardei verzi taiati felii subtiri
1-2 morcovi taiati cubulete
2 catei de usturoi
2 cepe tocate
2 linguri untura (sau ulei)
600 gr carne de vita taiata in cubulete de 2 x 2 cm
piper dupa gust

Mod de preparare:

Se pune uleiul sau untura intr-o oala la incalzit, se adauga ceapa si se lasa sa fiarba inabusit pana devine aurie. Se presara paprika si se amesteca bine pentru a nu se lipi. Se adauga bucatile de carne de vita si se soteaza pana ce capata o culoare maroniu-aurie. Se adauga usturoiul, chimenul, sarea, piperul, foaia de dafin, se adauga apa cat sa acopere continutul si se lasa sa fiarba la foc mic.

Cand carnea e pe jumatate fiarta (aproximativ 1,5 ore) se adauga bucatile de morcovi, pastarnacul, cartofii, frunzele de telina si sare daca este cazul. Se adauga 2-3 cesti de apa. Cand mancarea este aproape gata se adauga rosiile si ardeii. Se lasa la foc mic cateva minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1649 viz    0 com
1778 viz    0 com
1261 viz    0 com
1004 viz    0 com
2494 viz    0 com
1201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013655 (s)