News Flash:

Reteta de gratin cu conopida si sunca

23 Februarie 2012
6363 Vizualizari | 0 Comentarii
Gratin de conopida cu branza si sunca
Ingrediente:

1 conopida de cca 1 kg, spalata si desfacuta in buchetele
150-200 grame branza coulommiers
200 grame sunca
1 ou
100 ml smantana
verdeata tocata pentru decor

Mod de preparare:

Conopida se fierbe timp de 3 minute intr-un vas, apoi se scurge de apa si se asaza in vasul in care vom face gratinul. Peste ea asezam brinza facuta cubulete, ca si sunca, pe care am taiat-o fisii subtirele si am rumenit-o putin intr-o tigaie antiaderenta. Dam la cuptor, 180 grade, cca 25-30 minute, in ultimile 10 minute adaugind si smintina amestecata cu oul batut, repartizind-o uniform. Decoram cu verdeata tocata (patrunjel, cepsoara) si servim cald, in compania unei salate verzi, asezonate din belsug cu lamiie.
Gratin de conopida cu sunca pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida branza coulommiers sunca smantana verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018619 (s)