News Flash:

Reteta de gogosi cu flori de salcam

3 Iulie 2014
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
flori de salcam
200-250 ml lapte
2 oua
1 plic zahar vanilat
1 plic praf copt

Mod de preparare:


Bate ouale cu zaharul vanilat, adauga laptele apoi faina amestecata cu praful de copt, pana cand obtii o compozitie consistenta, ceva mai tare decat cea a unui aluat de clatite. Trece florile de salcam, spalate si uscate in prealabil, prin aceasta compozitie, apoi prajeste-le in baie de ulei incins. Scoate-le pe un prosop de hartie, pentru a indeparta excesul de grasime.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi retete gogosi flori salcam retete flori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1835 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029194 (s)