News Flash:

Reteta de gogonele dulci

6 Septembrie 2013
3547 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg gogonele
1 cana zahar
1 cana otet
3-4 linguri sare

Mod de preparare:

Gogonelele se taie feli si se aseaza intr-un castron. Zaharul, otetul si sarea se dau intr-un clocot. Se lasa sa se raceasca si se aduga peste gogonele. Se amesteca din cand in cand pana a doua zi pentru a-si lasa si ele suc. A doua zi se pun in borcane si de dau la rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogonele sare castron clocot suc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2942 viz    0 com
2961 viz    0 com
6699 viz    0 com
2124 viz    0 com
9063 viz    0 com
2422 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013368 (s)